Povestea 
Obiective 
CMSU Gorj

Centru medical pentru sănătate umană Gorj este o unitate medicala privata situată în inima județului Gorj, mai exact în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. In cadrul policlinicii cmsu, oferim îngrijire specializată si de înaltă calitate, asigurata de medici specialiști iar în ceea ce privește laboratorul nostru, acesta oferă posibilitatea efectuării a peste 400 analize medicale diferite și beneficiază de 4 puncte de recoltare plasate în cele mai importante orașe ale județului Gorj. Atât echipele noastre medicale, cât și echipele administrative lucrează constant la menținerea dar și ridicarea standardelor de înaltă calitate cu care ne-am obișnuit pacienții încă din anul 2001.
Pe langa serviciile mai sus menționate, clinica medicala pentru sănătate umană Gorj, oferă și cabinete moderne de recuperare( Fizioterapie, masaj și kinetoterapie) conduse de specialiști acreditați în domeniul medical.

Pe scurt, CMSU Gorj pune la dispozitia clientilor

-7 cabinete medicale

conduse de medici specialisti. Cabinete: • Ginecologie • Cardiologie • Ecografie • Urologie • Oftalmologie • O.R.L • Medicina muncii

-Cabinete de recuperare medicala

(Fizioterapie, masaj, kinetoterapie )

-Laborator analize medicale

( + 5 puncte de recoltare )

Sediul nostru principal se afla in municipiul Targu Jiu, pe Strada Aleea Pietii, Nr. 21. 
Pentru a vedea locatiile punctelor de recoltare, va invitam sa accesati pagina Contact.

Pe langa experianta de peste 20 de ani a echipei medicale ce formeaza CMSU, de asemenea ne mandrim echipamentele ultramoderne din componenta laboratorului si cabinetelor noastre medicale. Dar si cu frumoasele cuvinte a persoanelor ce au beneficiat de serviciile oferite de clinica noastra, acestea se pot vedea aici.